VARGA IRÉN FEL AKAR JELENTENI...EZ A VALÓSÁG A MŰSOR MÖGÖTT?!

ZSHOW time

213 E megtekintés49

  #VARGAIRÉN #WEBKANAPÉN #ZSHOWTIME
  INSTA: osvvath_zsolt?hl=hu
  Ha csatlakoznál a támogatóinkohoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
  Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
  PAYPAL: paypal.me/zshowtime
  A Patreon-on ugyan úgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
  Ott Tali! patreon.com/zshowtime
  HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁLBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU
  HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED:
  Számlaszám: 11600006-00000000-59028527
  SWIFT: GIBAHUHB
  IBAN: HU31
  Közlemény: ZSHOWTIME

  Közzététel: 10 napja

  Megjegyzés

  1. ZSHOW time

   Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, az extra tartalmakért és ezzel segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani. PAYPAL: paypal.me/zshowtime A Patreon-on ugyan úgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :) Ott Tali! patreon.com/zshowtime

   1. Kristaly Jade

    Nem gondoltál arra, hogy szólni kellene a gyámhatóságnak, hogy nem megfelelő ember a gyámja ennek a szerencsétlen nőnek? (Tudom, nem a te feladatod, de látszik, hogy te pozitívan álltál hozzá.)

   2. Lizzie

    hufast.info/plan/vide/hp-pnaiaypXRZI0 Itt a videó, amiben rólad beszél Irén. Hát nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem Irénke és jómagam nem ugyanazt az adást néztük ezek szerint...

   3. Gábor Réfi

    Ha valakinek többet adsz, mint érdemli, ROSSZRA HASZNÁLJA. Vagy konkrétan ellened!

   4. Kenvú A túrmikszgép

    Pikács Violetta meg 500 millióra perli a ripostot.

   5. BiztosAngol

    Kicsit így is túl szófisztikált voltal a kérdéseidben. Az hogy igyekeztél lebeszélni ôt... az igy szerintem nem a te asztalod volt. Amúgy a jószándékod meg úgy látom meg volt.

  2. Szibilla Lipcseyné Márton

   hufast.info/plan/vide/jZWpYtKvroawlH0 Ezen a linken nézhető. Szerintem valaki meghülyítette, hallatszik a háttérben, hogy súgnak neki, mit mondjon. Sajnálom, hogy így vette ezt fel bárki, látszik rajtad, hogy egy csepp rossz szándék sincs benned. ( Kutyabajok Vlog munkatársa voltam) :) ❤️

  3. Klaudia Treszler

   Sajnos alapból gusztustalan amit művel! 😒 Te tisztelet tudó voltal vele.. Ő meg ezt csinálja veled... Szomorú :(

  4. Bianka Hajgato

   Velem mar tobbszor tortent olyan az eletemben , amikor nalam rosszabb helyzetben levo embereken segitettem, volt akinek az egesz eletet megvaltoztattam, es utana a fejemre nott, hatba tamadott, es csunyan beszelt rolam. Nehezen, de megtanultam azt, hogy nalam kevesbe intelligens emberekkel egyszeruen csak nem allok mar szoba. Minden rosszindulat nelkul, de ezzel magamat vedem. Azoknak akik adnak, tudniuk kell betartani a limitet, mert azok akik elvesznek soha nem fogjak tartani. :/

  5. Dia Séra

   😭🥶😱😇🥰

  6. THE BEST PRODUCTION

   Zsolti, olvass üzenetet a facebook-on!

  7. Viktor Schandl

   Hosszas adatgyűjtés, rendszerezés, dokumentálás után végre végére értem. László jelentve a gyámhivatalnál és a NAV-nál egyaránt. Remélem megszabadul tőle ez a beteg nő.

   1. bouytt guyt

    hozd a feltett kérdéseiddel..

  8. Sz Gy

   Egy Tiktokos sráccal kezdett videókat csinálni pár hónapja...valami Csabi...Nem jó szándèkból tette Ő sem,ebben biztos vagyok. Zsolti kedves,korrekt,tisztelettudó volt.Irèn meg egyre pofátlanabb.

   1. Sz Gy

    @bouytt guyt Még ha szerepeltem volna... 🤦‍♀️😆

   2. bouytt guyt

    Nem kell itt neked állszenteskedni.. Direkt olyan kérdéseket tettél fel neki amik tök kínosak voltak számára.. A valóvilágban is utáltalak igaza volt a Micinek meg a

  9. Zsófia Szabó

   Egy szakemberrel jól el lehetne beszélgetni az áldozat identitás pszichológiájáról a témában. De amúgy erre szokás mondani, hogy a sajnálat még soha nem segített senkin.

  10. Judit Cziegler

   Irénnek nem lehet segíteni ezt fogadd el!

  11. Lukács Richárd

   Kár hogy a kommunisták már rég bezárták a sárgaházakat.Neki egy problémája van,hogy elmebeteg. De az is aki partner abban hogy bohócot csináljon magából.

  12. István Kőrösi

   Buta emberen nem tudsz segíteni... Iszonyat vakon van. Pedig látszott, h minden bántás nélkül megpróbálsz a szintjére lemenni, h megértsen dolgokat. Csak a személyisége, felfogása menthetetlen.

  13. Rita Aviohel

   Zsolt komolyan elkéne gondolkoznod azon ,hogy Irén ellen jogi lépéseket tegyél. Olyan stílusban beszél rólad minden oldalon, hogy ez kimeriti a hitel rontás fogalmát.

  14. dcoog anml

   Zsolti!Az egész világ nemlehet a barátod...én biztos elküldtem volna a ...csába,nem foglalkozni vele.Ez 1 ostoba nő!!

  15. KAMUKAZE 99

   Ez a nő egy reménytelen idióta, megérdemel mindent amit csak kap.

  16. Liza Zs.

   Zsolti, te házhoz hívtad a pofont! Erősen súgnak neki a háttérből...

  17. agika matyasi

   Zsolt megerdemled...tandijnak jo volt! Pont egy ilyen ...semmire nem hasznalhato not hivsz meg. Ertekes embereket nem talaltal Iren helyet?

  18. Balog Adrienn

   Kedves Zsolt!Az egy nagyon jó videó lett, sajnos Irénke ahhoz is túl egyszerű, hogy hálás legyen.Olyan szépen beszéltél vele,sajnálom hogy ez lett az eredménye. 😔

  19. HairbyAtishhh

   Ne aggodj Zsolti, ilyen jo fej soha senki nem lesz az Irennel, annyira ostoba, hogy nem veszi eszre ki az aki segiteni akar rajta es ki az aki csak manipulalja. A Pikacs Violettat mikor fogod meghivni?

  20. GFuA FtH

   Azért azzal tisztában van mindenki, hogy Irénke nem teljesen ép mentálisan. Ez nem bántás, ezzel nagyon sokan vannak így és nincs ezzel problémám, ahogy szerintem a többségnek sincs. De egy egészséges embernek is, ha a kommentek határozzák meg az érzelmeit és befolyásolják az életét, azoknak kár a szó.

  21. Alex E. Hágen

   Ehm nemrég találtam rá a videóra az Irénkét a fbról ismerem elég érdekesen adja elő magát nekem ez olyan furcsa hogy senki nem állítja le hiszen bolondot csinál magából. ... igazán kellemetlen ahogy viselkedik azok után hogy ilyen korrekt módon -beszéltél vele 🤨🤨 ultra gáz ez az egész szinjáték..... ettől függetlenül imádunk üdv Rómából 👋👋

  22. annamaria kelemen

   Nem érted hogy ez a nő csak a pénzre megy és senki nem érdekli valójában csak az hogy minnél több mindenből és mindenkiből pénzt húzzon mert büdős a munka neki. Mivel nálad a riportnál is megmutatkozott mennyire idióta és semmire se jó és csak a könnyű pénz szerzés a célja ezért mond ilyeneket rólad. Felejcsd el hogy ilyen senkiháziakkal foglalkozol.

  23. Molnár Csaba

   A sok naív ember :) Van még mit tanulnotok a rasztjukról.

  24. Haseki Valide Hürrem Sultan

   Nem kell itt neked állszenteskedni.. Direkt olyan kérdéseket tettél fel neki amik tök kínosak voltak számára.. A valóvilágban is utáltalak igaza volt a Micinek meg a Krisztiánnak..nagyobb szinész vagy mint a mostani szériába a Bálint.. Szóval nem kell itt megjátszani magadat holott direkt az volt a cél h kritizáld meg kellemetlen helyzetbe hozd a feltett kérdéseiddel..

  25. Linaa14

   Bírom, hogy amúgy téged (aki kb. mindenkivel képes kulturáltan és normálisan beszélni) cseszegetnek mindig.. Mi itt vagyunk neked :D

  26. FarkasDominika 0530

   Melyik az eredeti FB/tiktok oldala Irenkenek? Valaki pls, hálás lennék 😁

  27. Sloth Zoltan

   Irigylem a mások iránti türelmed. :D

  28. bouytt guyt

   Disznó elé ne vesd a gyöngyöt... nem érdemli meg a segítseged és a szereteted. Nem vagyok rosszindulatú, de ő mentalisan beteg

  29. Alexandra kovacs

   NagYon türelmes voltál Irénnel es szépen beszéltél vele, teljesen meglepett a videó , en nemtudtam volna ennyire turelmesen beszélni vele .

   1. bouytt guyt

    Az Irén dolgot sajnálatos ,és várható volt...de a felcsut dolog nem értem....welcome to real world

  30. Fine Agro

   A legnemtelenebb támadás, melyet valaha láttam. Egyszerűen nincsenek szavak. Az ugye megvan, hogy Dante Poklában a kilencedik, legmélyebb körben szenvednek az árulók, ezen belül is a legalsó, negyedik gyürűben, a Judeccában szenvednek az idők végezetéig a jótevőik elárulói.

  31. Csilla Szabó

   Zsolt! Nehéz az ilyen emberekkel nehezen lehet szót érteni. NE bánd, Irént minősíti az egész történet. Semmi negatív érzést nem szabadna, hogy érezz.:) Jó ember vagy, ne hagy magad kizökkenteni. :)

  32. Hester

   Egy nagyon pici technikai megjegyzés: a 18 év alatti, szülőkkel nem rendelkező kiskorúaknak van gyámja, míg a 18. életévüket betöltött cselekvőképtelen, vagy korlátozottan cselekvőképes személyeknek van gondnoka. Tehát Irénkének gondnoka van, nem pedig gyámja.

  33. Dorina Dorina

   Annyi jó szívűség van benned látszik rajtad hogy segítő kéz vagy. annyira jó látni hogy vannak még ilyen emberek minden tiszteletem a tiéd ❤❤❤❤❤❤

  34. Szanii Moonbow

   Flecsúton rászorulók???? Tényleg????

  35. Radics Dezső

   Szia zsolt,,szerintem nemkell senkinek bemutatkoznom mert ismertek,,annyit szeretnék irni ehhez a videóhoz,hogy én ugyanígy voltam az irénnel ,,próbáltam segíteni neki,kiálltam mellete,,ugyan ezt csinálta velem,,azutan kezdtem el a vicces videókat róla,ő vele nemlehet szépen csak így ahogy én csinálom ,, Még annyit hogy rendes ember vagy, Megmég annyit hogy,,szeretném ha behívnál eggy közös műsorba vele,,pontot tenni a dolgok végére Köszi sziasztok üdv Dezsi,,keress meg

  36. Savanna Estele

   Csak én vettem észre, hogy az utólsó percben úgy van megvágva, hogy önmagadat ismétled. "És így el tudunk kerülni mindenféle olyan szopnzort aki cenzúrával hajlandó..." Aúgy minden tiszteletem azokért a dolgokért amiket másokért teszel.

  37. Noemi Erdei

   Tok jo arc vagy, de nagyon nem irigyellek a sok barom miatt, akiken csak segitettel, ok meg azota stresszelnek. Ez nagyon jellemzo a magyar emberekre, sajnos...

  38. asdasd nafy

   Aki a közmédia szereplőnek adja az arcát és az élete egy részét ,az jogilag nem tud semmit tenni.

  39. Ben King

   Szerintem normálisan bántál Irénnel. Nem különösen szépen. Normálisan, ahogy ember az emberrel bánni kellene. Úgy néz ki hogy ez annyira ritka már, hogy ez kitűnik. De az, hogy a sok kínos kérdések közbe alíg néztél Irén szemébe, azt ezek szerint nem vették nagyon észre a kedves nézők.

  40. Bernarius

   Kar volt foglalkozni Írennel!

  41. Tamási László

   Le kellett volna tiltani a kommentszekciót, ennyi!

  42. TRobi 778

   Amugy ha logikusan belegondolunk nem nehez gondolkodassal rajovunk, hogy Irén agyiszintje nincs akkora, hogy ilyeneket mondjon/irjon.. Olyan biztos vagyok benne h valaki “befolyasolja” mint ahogy most ezt leirom. De ezzel egy kicsit sem vedeni akarom Irént egy szoval se!😂 Csak en szerintem valamilyen szinten lehetett ilysemire szamitani.. Mert ha ugy nezzuk en nem kovetem Irént de amennyi videokat lattam rola neha mondott/feltetelezett olyanokat amikre maga eggyaltalan nem lenne kepes😅😂😂. Amugy meg ha mindig ki van akadva meg haragszik x-emberekre megy hogy őt bántják.. MEG IS ÉRDEMLI..!😂 Ha ennyire Agyhalott, hogy nem jön rá még a mai napig is arra, hogy tenyleg szar amit csinal meg ha feltöltögeti a videót legtobben kirohogik..😂 Teljesen mas vilagban él.. Csak egy baleset folytan jott ő a földre.. Na az ilyeneknek nem valo ez a hely..😅😂😂 Es engem K****-ra idegesitenek ezek az eletkeptelenek.. (Bocsi a kifejezesert)😂 Na ha megint egy “veletlen folytan” haboru lenne, az ilyenek mar a hallatára belehalnanak az kurvaelet😂😂

  43. Theking5000

   Egy.nyomorult az a nő !!! Mit vártál ?

  44. Hi hozso

   Az Irén dolgot sajnálatos ,és várható volt...de a felcsut dolog nem értem....welcome to real world

  45. Léna

   Remélem tudod, hogy erről teljesen egyedül te tehetsz. Ha van egy kis eszed... :)

  46. John Pine

   Ne vedd magadra! Lattam en is a videot tenyleg korrekt voltal vele es nem akartad öt le degradalni. Sajnos ö igen egyszerü es nem ért dolgokat. Ez semmilyen szinten nem a sarad Inkabb azoké akik fel fütötték! Te jo ember vagy igy tovabb 😁✌️

  47. ádám bogosi

   Gusztustalan egy nő hiába beteg nem beteg le huzza a saját rajongoit szerinted éneklés amit le művel ?

  48. Szilveszter Ignacz

   Először utána kellene járni mijen képessége van és utána riportot készíteni és nem ojan szavak használni amit nem ért egyszerű modatok többet ér .

  49. Szilárd Waler

   Akkor igazam volt! Arra nem hülye hogy ingyenélő legyen! Mennyit fizettél neki? Egy közös fotó már 2000 Ft! Remélem a NAV hamarosan kopog nála! A lehúzás, fenyegetés a vérében van!

  50. Kinga Nagy

   Az a nő agyilag sérült .. sajnos !!

  51. Johnny On The Spot

   en nem lattam a videot es nem is fogom megnezni , de az itt elmondottak alapjan beigazolodni latszik , amit mar regota tudok , nem mindenkin lehet segiteni , vannak olyan szerencsetlen nyomorult emberek , akik nem kepesek fogadni a segitseget , sajnos ezeken tovabb kell lepni , ez van udv

  52. Erika Nagy

   Nagyon sajnàlom ,hogy a segitsèged ,figyelmed,szereteted ellenère kellemetlensèged lett Irèn miatt. Aki tèged ismer tudja ,hogy nagyszerű ember vagy sokan szeretünk csak erre gondolj. Engedd el Irèn tèmàt. Sok sikert .

  53. Partai Gyongyi

   Irént nem véletlem bántják. Hálátlan, hazug, buta, tudatlan, képmutató.

  54. Boglárka Mákos

   Jaj, mekkora szent vagy. Hol a glória a fejed fölül?

   1. Ódor Emília

    @ZSHOW time hagyd a fenébe. Anna zöld orombol :" Nem hagyom, hogy megmergezzen a keserusegevel "

   2. Boglárka Mákos

    @ZSHOW time jezusom 😂😂🤦

   3. ZSHOW time

    Kepzeld oda

  55. TECHNO TRONIC

   FOS

   1. Dia Séra

    Intelingens válasz mondhatom

  56. David Magyari

   Kiraktad mint a cirkuszimajmokat azokat akiken elmeletileg segitettel es most meg egyszer megerosited h menyire alpariak is... Te most komolyan csodalkozol, h felvannak haborodva.Irenen ha tenyleg segiteni akartal volna elmentel volna hozza es ugyanazt szemejesen megbeszeled vele, de te nem te egy orszag elott mondtad el neki es most csodalkozol h alazzak.A legsarosabb te vagy jelenleg ha nem tunt volna fel, ez az ara annak ha masokbol bohocot csinalsz valald a feleloseget es ne azokra mutogass akiket te rangatal bele a kis jotekonykodok szinjatekodba...

   1. ZSHOW time

    Igen, biztos sok ezer ember tanulhatott volna akar egy maganbeszelgetesbol is. Az en lelkiismeretem tiszta, az a pár karogo mint te, pedig csinalja jobban.

  57. Csenge Éri

   hufast.info/plan/vide/jZWpYtKvroawlH0

  58. Brigitta Horváth

   Szerintem a baja hogy nem hagytad neki hogy a meglepetes dalat elenekelje😃 (amiert ezer hala😄) egyebkent aki kovet teged az tudja hogy semmi rossz szandek nem volt a reszedrol azzal a beszelgetessel

  59. Milka Csoki

   És ha esetleg megkérhetlek csinálnál olyan témájú videót amiben beszélsz a gyermek elvetetésről. Rengeteg olyan kommentet látok, amiben szidják az olyan nőket akiknek volt elvetetésük. Ez engem nagyon rosszúl érint, mert sajnos nekem is volt és nehéz volt feldolgozni. Az okok röviden, egyedűl maradtam 17 évesen. Kérlek egyszer beszélnél róla?

  60. Milka Csoki

   Én amúgy azt mondom, hogy ne keverd bele magadat ebbe még jobban. Megtetted amit meglehetett, ennél többet már nem biztos, hogy tudnál tenni. Ne bánkódj te semmi rosszat nem csináltál! Segits továbbra is olyanokon akiknek ténylegesen szükségük van rá. A jó szándék nem rossz dolog! ♥️

  61. Milka Csoki

   Nehéz amúgy nem rosszat mondani Irénkéről. Főleg ez után. Az a baj, hogy megadja másoknak arra a lehetőséget, hogy bántsák. Tényleg jobb lenne neki, ha nem a médiában közönség előtt tevénykedne. Csak tönkre teszi vele a saját lelki világát.

  62. Stai Zitta

   Sajnalom, hogy igazsagtalansag ert!!!!! Neked tenyleg nagyon normalis ertekrended van, emberi vagy, ertelmes....valaki ellened hangolta.. ennyi tortent..

  63. nora juhasz

   Mostmár tudod legalább, hogy ilyen Irénke tipusú emberekkel akármennyire is a jó szándék vezérel, nem kell erőltetni a beszélgetéseket.Tényleg kedves tőled ,hogy próbáltál segíteni neki de talán mindenkinek jobb lesz ha a továbbiakban csak értelmes emberekkel ülsz le.Tanulságot le lehet vonni ebből és kész...ő sajnos ugyanúgy nevetség tárgya marad ,te pedig folytasd a minőségi tartalom gyártást.Több szót nem érdemel Irén (ennyit se érdemelt volna).

  64. Krámli Martina

   Szia Zsolti. Hol lehet teged utol erni? Szeretnek veled beszelni :)

  65. Kis Lara

   Kis pálot száju irénke minél jobb az ember hozá annál rosszab sok sikert zsolti neked

  66. Melinda Petres

   En attol tartok igazan a legjobban,hogy ezeket a temakat reszkirozva,el fognak “tuntetni”... Nyilvan nem szo szerint ertem, de hihetetlen jo ember vagy jo anyagokat teszel ossze...de sajnos ez Magyarorszagon sok szemet szurhat...es ahogyan elerik,hogy a nem kormanyparti eloadok zenejit ne jatszak a radiok....hat remelem veled ez nem fog megtortenni!

  67. Jackob 2600

   Szia Zsolt Istenes Attilát meg hívhatnád egy beszélgetésre,szerintem sokan kíváncsiak lennénk rá:)

  68. Johnnie Drummer

   Ha már adakozás és jótékonyság: fesz.blog.hu/2021/01/12/adomanyauto_kisbusz_projekt

  69. Anita Jonas

   Irènke egy undorito sunyi,alattomos ezek utan semmi sajnalat iranta !

   1. Ódor Emília

    Pedig te barátnője voltál...

  70. Rolf Nohm

   Zsolti, szerintem kevés olyan korrekt emberrel talalkozott Irena mint amilyen te vagy.

  71. Petra László

   De amúgy nem is tudom hogy mire gondoltál Zsolti mikor behívtad,hát kisugárzik a videói alapján h leszázalékolt igyis ugyis...🤕ehh

  72. Nagy Boldizsár

   Az a fő gond, hogy a saját nézőpontodat magyarázod folyamatosan, a saját indítékodat bizonygatod, és hiába a jó szándék, nem arra figyelsz, milyen hatást váltottál ki Irénből. Kedvesen, türelmesen próbálsz beszélni vele és róla, segíteni akarsz neki, ezt sokszor meg is ismétled, de a szóhasználatod, a gesztusaid elárulják, hogy nem érted a mentális betegség lényegét, visszatérően próbálod rávezetni, hogy ő a hibás azért, amiért annyian bántalmazzák, hangsúlyozod, hogy a tanácsodra van szüksége, ami azt mutatja, hogy aranyos hülyének nézed (“hölgyikének”). A lényeg a te segítő szándékod marad, így a fókusz valójában rajtad van, az erkölcsi felsőbbrendűségeden és Irén ott maradt, ahol volt: lenézett, lesajnált pozícióban, amit (ahogy az interjúdban elhangzott) tulajdonképpen magának köszönhet. Nem azt mondom, hogy más, a társadalom által mentálisan épnek tartott ember jól ki tudott volna jönni ebből a nyilvános interjúból - mert mindannyian hasonlóképp szocializálódtunk. Nem kellett volna kitenned őt ilyen helyzetnek, borítékolni lehetett, mi lesz belőle, a videói alapján láthattad, hogy az emberi kapcsolatokban hogyan működik (úgy érzi, mindenki ártani akar neki, folyamatosan veszélyben van és hol védekezik, hol megtörik, hol támad; és mindig érzi, ha lekezelően bánnak vele, akár abban nyilvánul ez meg, hogy beszólnak neki, akár abban, hogy atyáskodnak felette), de showműsor kerekedett belőle, amiből ő jött ki bűnösként, te pedig félreértett áldozatként. Sajnos hiba volt a műsort elkészíteni és hiba elvárni Iréntől, hogy a te szempontjaid, a te szándékod szerint, a te mentális beállítódottságoddal azonosulva reagáljon a videó által kiváltott hatásra. És igen, van olyan, hogy vki először beleegyezik valamibe, majd megbánja - ezt el kell fogadni. Ha ezt belátod és elfogadod az ő reakcióját, azzal többet segítesz neki. Mindannyiunknak van mit tanulni, peace! 💝

   1. Bianka B

    @Nagy Boldizsár Ne haragudj egyáltalán nem értek veled egyet! Irénből nem a Zsolti váltott ki "olyan" hatást, hanem a körülötte lévő emberek, akiknek mindent elhisz, és ez tisztán látszik a videóiból amikben erről beszél! Nyilván Zsolti a saját álláspontját mondja el miért kiét kéne neki? :D És lehet kedvesnek lenni, de az élet nem úgy működik hogy valamibe beleegyezel, megcsinálod, utána meg meggondolod magad! Ezért volt ott Irénnel a gyámja, az ő felelőssége, ha igent mondtak, elfogadták a pénzt akkor ennyi. Emellett neki orvosi segítségre lenne szüksége, mert beteg. A társadalom nyilván kezelhetné szebben, de őket is dühíti egy olyan ember, aki sokat hisz magáról, és nem elfogadni kell Irént, hanem a környezetének kéne szépen elvinni egy orvoshoz. Azok, akik ezt folyamatosan táplálják, azok pedig inkább többet ártanak mint használnak. A gyógyulás csak akkor kezdődhet el, ha felismeri hogy beteg. Ameddig azokat gondolja magáról mint amiket mond, és mások is ezt erősitik benne, addig ez így fog maradni, és ez neki sem jó, nem is lesz, pláne ha hamarosan megunják és egyszerűen nem mémelik tovább. Azzal hogy valaki beteg, nem válik jogossá a dühe vagy az amit csinál vagy az amit mond, ő hiába érzi annak. Főként amúgy a kommentekre hivatkozik, és ez alapján ítéli meg azt, hogy a Zsolti csak rosszat tett neki. De kérdezem én... mit kéne reagálniuk erre az embereknek? Szerinted mit kéne tenniük az embereknek? Ők is tapsikoljanak neki és a beteg tévképzeteit táplálják?

   2. ZSHOW time

    @Nagy Boldizsár nem meglepo, hogy magamrol es a szandekaimrol írok hiszen az en csatornamon, nekem cimezted a kommented. igen, velem beszélsz. Ezen a platformon érdemben nem tudsz massal kommunikalni. Nem tudom ennel tobbet mit tehetnék, hogy a te izlesednek is megfeleljen az eszmecserénk. Korabban leirtam a hatasait a beszelgetesnek: rengeteg szeretet, ajandekot, jó szót, megertest kapott a feliratkozóktól. Eleg beleolvasni a kommentszekcioba a video alatt. Aztan elfogyott a penz es megszelloztette, hogy feljelent....Hatarozottan visszautasítom, hogy aldozathibaztato magatartast tanusitottam volna. Sem enyhen, sem direkt modon. Nem csak most, maskor sem. Azzal, hogy azt mondom ne menjen ki a nyugatiba es ne tancoljon, enekeljen óvni szeretném. Én ezzel tudok peldat mutatni, igy tudok a felelossegemnek amit az elereseim megkovetelnek eleget tenni. Persze egy altalam vizionalt vilagban is a szazezer rossz valtozik az egy jó helyett. De ez vízió. A racionalitás ezesetben célravezetőbb és biztonságosabb. Es ha Irén nem is fogja fel, lesz többszezezer ember aki igen. Ha ennek az az ára, hogy ő megsertodik, vallalom.

   3. Nagy Boldizsár

    @ZSHOW time ismét a te szándékodról es tortenetedrol beszélsz és nem arról, hogy (a legjobb jó szándék mellett) milyen hatása lett a tettednek. Szerintem nem tunt fel neked, de a videoban valojaban burkoltan ot hibaztatod azert, amiert bantalmaztak es tanacsado szerepben probalod meggyozni arrol, hogy mindaz, amit magarol gondol (hogy o enekes, hogy csinos es akar modell is lehetne), tevkepzet. Tobben mondtak/irtak mar azt, h Iren valoszinuleg hasadasos elmezavarral kuzd: az ilyen szemelyek elmeje azzal vedi az egyent, hogy egy uj szemelyiseget talal ki a tuleles erdekeben (mert nem tud szembenezni a valosaggal). Ha ezt a biztosnak erzett talajt kirantjak aloluk, osszeroppannak, ha valaki ezzel probalkozik, az triggerkent hat rajuk es (akar agressziven) vedekezhetnek. Nem kell ismerned Iren psziches hatteret ahhoz, hogy elhidd, elfogadd, jogosan sertodott meg. Sajnalom, h igy alakult, mert lathatoan tenyleg segiteni akartal neki, de szerintem nem rajta kell segiteni, nem o hibas a bantalmazasokert, hanem a tarsadalom, azok, akik lenezik es bantjak ot csak azert, mert “más”. Nem neki kell valtoznia, hanem a tarsadalmi kozbeszednek, a rendszerszintu rasszizmusnak, a fogyatekos emberekkel szembeni eloiteleteknek es a neurodiverzitas-ellenessegnek.

   4. ZSHOW time

    A saját nezopontomat magyarázom, mert abban vagyok biztos. Irén nézőpontja 1 hónapon belül többször változott meg. Foghatjuk ezt mentális betegségre amiben állitása szerint nem szenved. Nyilván nincs igy. Nem érzem magam egy pillanatig sem rosszul amiatt, hogy ezt megléptem. Nincs az interneten fellelheto komolyabb hangvételű beszélgetés vele, nem volt meg olyan, hogy emberszámba véve az álláspontját elmondhatta. Mert mindenki enekelteti, tancoltatja. Es persze, jelen esetben rolam van szó, mert engem ert tamadas. En tobbre tartottam őt bárki másnál. Ezert nem jar gloria, ez alapvető emberség. Persze valahol szamithattam volna rá, de nem hiszek abban, hogy ne adjunk az embereknek platformot, csak azért mert mások, a kommukanico mellozeseben meg plane nem. Az emberek engem ismernek, nem ezzel a videoval szerettem volna szimpatikusabbnak tunni, hiszen aki nez abban meg reg kialakult egy kép rólam. Iren megítélése viszont a video után megkerdojelezhetetlenul javult,sok kedves uzenetrol szamolt be, rengetegen szerettek volna neki segiteni ezáltal és sokan segítettek is. Az, hogy amikor mar anyagi java nem szarmazott belolem, elfogytak az adakozok es en sem adtam tobb penzt, feltehetoen kulso javaslatra eloallt ezekkel. Szerintem nem fogható a fogyatekossagara, egy sertett ember barmennyi penzt kap is sertett marad. Bar a videoban nem hangzott el, de egyebkent meg a kirohanasa elott felhivott es szazezrekkel kért számon. A mentalis betegség megertese anyám miatt nem csak mint fogalom volt jelen az elmúlt közel 30 evemben, de fontos, hogy itt nem is szakember minosegeben beszélgettem vele, hiszen nem vagyok az. Örülök, hogy letrejott a beszelgetes, semmit nem csinalnek maskepp most sem. Nem haragszom Irenre aldozatnak, végképp nem erzem magam, de meg neki sem hagyom hogy becsméreljen. Mentális zavar ide vagy oda.

  73. Stuff Mayer

   Na már csak a Lakatos Brendont, a Jászberényi Eszmeraldát, a Sárkány Évát és a B.zi Szandit hívd meg, akkor lesz teljes a csapat.

  74. Ibolya Boros

   Engem épp a riporter pozitív hozzáállása,udvarias modora,kedvessége nyűgözött le,lrenkevel való -beszélgetése során. Sztem lrénke is nagyon jól szerepelt ebben a videóban,nem is értem a feljelentést

  75. Magyar Bianka

   Az a baj, hogy ő beteg és semmi önkontrollja nincs és nem is lesz. Nagyon jól csinálsz mindent. Én nagyon meg szerettelek❤️

  76. Nono Pircsi

   Drága Zsolt!Én csak annyit mondok te egy kedves ember vagy és így,hogy milyen alpári stílusban beszélt veled,illetve rólad Irénke még mindig meg maradtál intelligens ember és sokan azt gondoljuk te nem bántottad és jól csinálod a riportokat !Remélem Irénke majd egyszer még bocsánatot fog kérni tőled mert így mocskolódni ahogy ő tud másokról az borzalom!További sok sikert neked!Üdv Pircsi☺️

  77. Róbert Balog

   Végleg elvágta magát!

  78. Norbert Tamási

   Amúgy nem értem...nem hülye gyerek...mit várt? Tudta hogy ez lesz...igazából ez a balhé is csak további tartalmat generált neki...

  79. Gyöngyi Németh

   Basszus van elég gondod ,,,,,,,,,,,tudod én is elgondolkokdnék hogy érdemes-e ezt csinálni. De te olyan jó ember vagy MIÉRT NEM EZT LÁTJÁK Vakhangyák.

  80. Ildico Badar

   Szerintem Irénkét vki jól felbíztatta.....nem kell vele foglalkozni ....nem 💯 as az a nő személy

  81. Veres Zoli

   Majd a nagy liberális pártiak is szépen lassan megtanulják hogy ez van ha segíteni próbálsz a kis kisebbségen, jó szándékkal.. egy idő után elege lesz az embernek belőlük és akkor jön az hogy megkapja hogy rasszista. Ez nem rasszizmus, hanem tapasztalat

  82. Zsuzsanna Riz

   Kedves Zsolti! Sok videódat megnéztem már, de vegyes érzelmeim voltak Veled kapcsolatban. Néhány interjúban nekem sok voltál, a stílusod nem mindig volt szimpatikus. Viszont ennek a videónak a hatására megnéztem az Irénkés interjúdat és jelentem feliratkoztam a csatornára.😊 Úgy gondolom abban a videóban sikerült modorosság és manír nélkül készítened az interjút, mellesleg nagyon türelmes voltál az interjúalanyoddal. Szívből kívánok Neked sok sikert!

  83. Iren Kovacs

   Tisztelet neked ! De ne foglalkozz olyanokkal mit az Iren meg a bandaja ! Bolondok !

  84. Veres Zoli

   Én már az alatt a videó alatt elmondtam a véleményem és igazam lett

  85. Tóth Antal

   A naív kedvességed és az amberekbe vetett végtelen bizalmad vezetett ide. Egy ilyen embernek nem kell segíteni. Nulla tehetséggel akar sztár lenni. Mit várt a hölgy? Aki ki teszi magát a nyilvánosságnak annak számolni kell azzal, hogy szétszedik. Megérdemli. További jó műsorkészítést értelmesebb vendégekkel.

  86. Cseh Kate

   Edes Istenem. Es ugyan mi a tokomert akar o feljelenteni? Azert mert kedves es megerto voltal? Es tudod Zsolti megertelek. En nagyon magam alatt szoktam lenni amikor jot adok es rosszat kapok vissza. Ez szerintem a legrosszabb erzes.

  87. Ágnes Rácz

   Már elnézést, de ki a @m az az Irénke? Soha sem hallottam még róla

  88. Paluska János

   Akármilyen jó szívű vagy vannak olyan emberek akiken nem lehet segíteni...Ez Varga Irén

  89. ARCHOSSY TV

   Sajnos a tudatlanság nem hagyja hogy látjuk lehetőségeinket ! És előre haladásunkat Irénke, pedig bármilyen szomorúan is hangzik így fog meghalni Kinevetve , lenézve és kihasználva . Mert saját maga tudatlansága nem hagyja eszre venni kik segítenének rajta avagy kik teszi nevetség tárgyává Zsolti hiába próbáltak segiteni neki hisz szavaid képtelen felfogni Nagyon sajnalom ezt a nőt :/

  90. Bubu

   majd egyszer a Nasz Danit meghívhatnád.

  91. texy14

   Nagyon korrekten kezeled az egész ügyet Zsolti. Mióta kijött a videód Irén tiktokon és Facebookon szid téged, mint a bokrot. Van egy érzésem, Mateszopsz és Pikács Violetta után te leszel a következő közellenség... Amit egyébként csinál, az rágalmazás, becsületsértés irányodba. Marha nagy szerencséje van, hogy veled kezdett és nem jelented ezekért fel...

  92. Anikó Korcz

   Szia Zsolti! Sajnos az anyagi helyzetem nem engedi meg, hogy támogassalak benneteket, de ha olyan segítségre lenne szükségetek, amiben elég jó vagyok, akkor nagyon szívesen állok rendelkezésetekre! Konkrétan: frizura, smink, kozmetika, műsor közbeni igazítások, akár egy vágásnyi idő alatt is. Bérezésem: egy kedves szó, mosoly!!!

  93. My Sweetest Heaven - by Pasztor Edina

   Csodálatos ember vagy Zsolti és nagyon kívánom, hogy még sokáig így tevékenykedj! 💕 Utaltam én is a családnak, remélem minél hamarabb összegyűlik az összeg!

  94. easy80user easy80user

   Kankutyat neki majd attól lenyugszik. Laci nem tudja kielégíteni

  95. Szilvii Hári

   Zsoltikám!! Az Isten áldjon meg téged!! Jó emberek vagytok, nem ezt érdemelted-érdemeltétek!!! Nagyon szépen, tisztességesen beszéltél vele az interjúban! NINCS KIVETNIVALÓ BENNE. Tiszteletem a tiéd!!

  96. Alexandra Kovács

   Sajnos önhibádon kívül olyan mélyre mentél le ami az Irénke szintje,bár jószándékból de ilyen emberrel szemben csak ilyen végkifejlett lehet. Mert nem érti,nem is fogja soha az életben így ezek csak felesleges körök bármilyen szinten belemenni, egy ilyen emberrel bármibe még ha jót is akarsz. Van akin nem lehet segíteni, mert menthetetlen na ő is ilyen. Nagyon szépen fogalmaztál de ő egy buta ember, emellé még vérszemet is kapott és pofátlan is. Én nem tudom már sajnálni,mert sunyi a nő nem kicsit és némileg tisztában van vele mit csinál. Most hogy gyámság alatt van az egy dolog,csak olyan ember gyámsága alatt aki egy szinten van vele. Na de ez most tanulság hogy nem mindenkin kell segíteni,mert nem érdemli meg. Te teljesen korrekt voltál,az emberek ezt látják, tiszta a lelkiismereted és ne emészd magad rajta. Ne is nézd meg mit fröcsög innentől az már az ő baja,ő járatja újra és újra le magát.

  97. Laz Czvan

   A reklàmokat mindig megszakìtja valami Zsolti a dumájával!

  98. Alfa

   Jó de miért van az indexképen Hannah Montana???

  99. Rafael Újvári

   No offense, de amikor az ember Isten elé fog állni, a hit fog számítani. Ef 2:8 Mert kegyelemből tartattatok meg, hit által; és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez; Ef 2:9 Nem cselekedetekből, hogy senki ne kérkedjék. Ján 3:16 Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Viszont szép gesztus embertársaink felé adakozni, de nem ez dönti el, hogy hol fogjuk tölteni az örök időt és a jó cselekedet nem balanszolja ki a rosszat. A rosszat csak Jézus vére tudja eltörölni, azt pedig csak kérni kell 😁. 1Ján 1:7 Ha pedig a világosságban járunk, amint ő maga a világosságban van: közösségünk van egymással, és Jézus Krisztusnak, az ő Fiának vére megtisztít minket minden bűntől.

   1. Anyu Boros

    Nagyon szép komentet irtál köszi neked

  100. málna vad

   Irén sem nem kedves sem nem cuki!Egy számító ember!Amit kap eladja...Sokakat megvezet a “kedves”párjával együtt!Mielőtt bárki adakozik nekik,nézzen utánuk!Aljas mindkettő!Nem kell tőle elnézést kérni,egy szót sem érdemel!